Opinie naszych klientów

Możesz dodać swoją

0 0 votes
Article Rating
Powiadom o
5 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie opinie
Admin
Renata W(@beataparol)
19 sierpnia 2021 13:38

Polecam to biuro nieruchomości. Profesjonalizm, zaangażowanie w sprawę, bezproblemowość i entuzjazm na każdym etapie współpracy – niech to będzie rekomendacja a zarazem podsumowanie mojej współpracy z ABC dom nieruchomości. Pani Beata pomogła mi zarówno sprzedać starą jak i kupić nową nieruchomość na każdym kroku dbając o wszystkie szczegóły i kruczki których trzeba było dopilnować. Mając zerowe pojęcie o nieruchomościach zostałam fachowo profesjonalnie i z troską przeprowadzona przez cały proces.
Polecam.

Marianna
8 sierpnia 2021 22:10

Korzystaliśmy z pomocy Biura ABC Dom przy sprzedaży mieszkania. Pani Beata Parol bardzo dobrze wywiązała się z umowy, w pełni profesjonalna obsługa, pomoc w załatwieniu spraw urzędowych i wszystkich formalności. Polecam!

Admin
Mariola(@beataparol)
19 maja 2021 11:23

Miła i profesjonalna obsługa oraz indywidualne podejście do klienta.Polecam

Admin
Teresa(@beataparol)
12 maja 2021 13:56

Pani Beata bardzo mila i kompetentna, potrafi szybko i sprawnie wszystko załatwić.
Polecam z calego serca

Admin
Mateusz O.(@beataparol)
5 lutego 2021 13:24

Transakcja przebiegła bezproblemowo. Mieszkanie oraz wyposażenie odpowiadało w rzeczywistości opisowi zawartemu w ogłoszeniu. Obsługa począwszy od pokazania nieruchomości, a kończąc na realizacji kupna, była profesjonalna. 

0 0 votes
Article Rating
Powiadom o
40 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie opinie
Admin
Jacek K.(@beataparol)
10 grudnia 2019 11:56

Pani Beata jest energiczna w poszukiwaniu kupców. Cały proces sprzedaży przebiegał sprawnie i profesjonalnie. Polecam to biuro zwłaszcza w trudnych transakcjach wymagających elastyczności w negocjacjach.

Admin
Mirosława O.(@beataparol)
30 października 2019 15:30

Profesjonalna obsługa. Duża wiedza. Dyspozycyjność. Miła atmosfera. Bardzo jesteśmy zadowoleni. Polecamy.

Admin
Bohdan, Danuta(@beataparol)
20 września 2019 13:43

Profesjonalizm, zaangażowaniedyscyplina, kultura bycia językowa, możliwość konsultacji, doradztwa fachowego, bezstronność, dbałość o interes klienta.

Admin
Elżbieta(@beataparol)
20 września 2019 13:15

Sprawna i skuteczna obsługa w przyjaznej atmosferze. Polecam!

Admin
Tadeusz(@beataparol)
20 września 2019 12:17

Szybka akcja i duża pomoc oraz udzielenie rzetelnej informacji.

Admin
Gustaw(@beataparol)
20 września 2019 12:04

Usługa wykonana sprawnie i rzeczowo. Jestem zadowolony z usług pośrednika.

Admin
Ewelina i Piotr(@beataparol)
21 sierpnia 2019 13:57

Serdecznie polecamy współpracę z biurem ABC DOM i Panią Beatą Parol. Pani Beata to profesjonalistka pod każdym względem. Oddaje się swojej pracy całym sercem, jest rzetelna, zorganizowana i skuteczna. Obsługa klienta na najwyższym poziomie z pełnym zaangażowaniem na każdym kroku transakcji. Jeśli sprzedajesz lub kupujesz mieszkanie w Pruszczu Gdańskim i okolicach to tylko ABC DOM!!! Gorąco polecamy jeszcze niezdecydowanym.
Zadowoleni klienci- Ewelina i Piotr.

Admin
Tadeusz(@beataparol)
2 sierpnia 2019 12:13

Serdecznie polecam Panią Beatę Parol. Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Abc Dom i ze sprzedaży mieszkania. Wszystko poszło sprawnie i szybko. Firma Abc Dom dba o klienta, zawsze działa na jego korzyść i stara się wyjść na przeciw jego oczekiwaniom i potrzebom.

Admin
Piotr(@beataparol)
2 sierpnia 2019 12:08

Jestem bardzo zadowolony ze sprzedaży nieruchomości. Miła obsługa i bardzo uczciwa. Załatwiona bardzo szybko transakcja.

Agata
30 lipca 2019 17:15

Witam, polecam usługi pani Beaty Parol z ABC DOM, Profesjonalne podejście do klienta, transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Można liczyć na duże doświadczenie pani Beaty i zrozumieć interesujące kwestie w sprawie sprzedaży mieszkania.Polecam wszystkim bardzo gorąco.

1 lipca 2019 00:47

Hej, osobiście całkowicie zgadzam się z Twoim wpisem !

Admin
Radosław(@beataparol)
5 marca 2019 10:52

P.Beata Parol profesjonalnie podeszła do sprzedaży. Strony umowy K-S są zadowolone zawsze chętna do pomocy.

Grażyna
18 listopada 2018 18:18

P. Beata działa szybko i sprawnie, dziękuję bardzo za pomoc w wynajęciu mieszkania.

Michał
2 listopada 2018 10:19

Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług ABC DOM. Transakcja przebiegła sprawnie bez żadnych komplikacji, Pani Beata zawsze pomocna, trzymająca rękę na pulsie. Polecamy! Joanna i Michał

Admin
Radosław(@beataparol)
6 września 2018 11:03

Szybka sprzedaż, pełen profesjonalizm, zaangażowanie, bardzo dobre podejście do klienta jak i do sprzedającego. Duże doświadczenie

Admin
Kamil(@beataparol)
6 września 2018 10:55

Jestem bardzo zadowolony z usług ABC DOM- Pani Beata Parol jest bardzo kompetentna i pomocna, potrafi wyjaśnić w przystępny sposób wszelkie kwestie związane z procedurą zakupu mieszkania. Zdecydowanie polecam współpracę z Panią Beatą i firmą ABC DOM.

Anna
20 sierpnia 2018 10:54

Najgoręcej polecam biuro nieruchomości ABC! Kultura i kompetencje na najwyższym poziomie! Transakcje przeprowadzane przez Panią Beatę i Pana Arkadiusza to czysta przyjemność. Z całego serca POLECAM!

Admin
Rafał(@beataparol)
17 sierpnia 2018 12:24

Moje zadowolenie od samego początku transakcji. Pomoc, wiedza, szybkość działania spełniają wszystkie wymogi osoby kupującej. Od a do z w krótkim czasie. Wysoka poprzeczka. Oby tak dalej. Polecam.

Ada i Kuba
13 sierpnia 2018 11:58

Serdecznie polecamy usługi pośrednictwa Pani Beaty.
Musieliśmy w ciągu miesiące sprzedaż mieszkanie i oczywiście udało się 🙂
Pani Beata zajęła się wszystkim od A do Z, ponieważ my nie mieliśmy do tego głowy w związku z przeprowadzką.
Pani Beato dziękujemy 🙂

Admin
Edward(@beataparol)
11 lipca 2018 11:27

Jestem bardzo zadowolony z usług. Profesjonalne podejście do sprawy.

Admin
Martyna(@beataparol)
11 lipca 2018 10:51

Jestem zadowolona z usług firmy. Profesjonalna obsługa podczas kupna oraz odbioru mieszkania. Firma godna zaufania. Polecam

Admin
Bożena(@beataparol)
2 lipca 2018 13:10

Pani Beata Parol to osoba bardzo kompetentna. Wszystkie sprawy związane ze sprzedażą oraz kupnem mieszkania załatwia kompleksowo. Naszym jedynym zadaniem było jedynie podpisanie aktu. Polecamy Panią Beatę serdecznie!

Rysiek
14 marca 2017 08:32

W pośrednictwie w obrocie nieruchomościami jak wiadomo potrzebna jest wiedza ,znajomość branży,umiejętności negocjacyjne,doświadczenie ale moim zdaniem najważniejsze są chęci.Ja,podczas sprzedaży mieszkania, miałem przyjemność korzystać z usług pani Beaty.Pani Beacie po prostu chce się -przyjechać,doradzić,zrobić prezentację,zadzwonić,oddzwonić (nieważne czy to wtorek,sobota,niedziela ) Więc, jeśli chcesz sprzedać ,kupić nieruchomość to skontaktuj się z panią Beatą-ABC Dom Nieruchomości.Polecam

Dariusz.W Ciechanów
4 stycznia 2017 22:51

Gorąco polecam biuro nieruchomości ABC , Pani Beata Parol w ekspresowym tempie znalazła nam nowych lokatorów i załatwiła wszystkie formalności z tym związane .
Pełne zaangażowanie , profesjonalizm i miły kontakt sprawia że współpraca z Panią Beatą to sama przyjemność.

Elżbieta Landowska
20 grudnia 2016 10:51

Jestem bardzo zadowolona z obsługi firmy ABC DOM.
Profesjonalne podejście do klienta, bardzo sympatyczna Pani Beata, zna się na tym co robi i jest godna polecenia.

Monika koszykowska
5 grudnia 2016 12:19

Szybka i sprawna obsługa klienta

Paulina Żak
5 grudnia 2016 12:18

Pani Beata bardzo pomocna, zawsze można liczyć na jej pomoc.

Janusz Noga
16 listopada 2016 09:54

Bardzo fachowe podejście do sprawy i miłe podejście do klienta. Bardzo chętnie będę polecał moim znajomym.

Michał Sz.
14 listopada 2016 10:23

Łatwy kontakt telefoniczny, Pani Beata poleciła również notariusza. Całość udało się załatwić w terminie szybszym niż się spodziewaliśmy.

Krzysztof B.
11 października 2016 14:37

Jestem bardzo zadowolony z obsługi Pani Beaty Parol, wszystko sprawdziła szybko i sprawnie oraz bardzo dokładnie i skrupulatnie. Polecam tą osobę wszystkim. Potrafi włożyć dużo pracy w to co robi-serce

Renata R.
11 października 2016 14:36

Klient kupujący
Szybka i profesjonalna obsługa, wszelkie pytanie i wątpliwości załatwiane na bieżąco i bez zbędnej zwłoki.

Kaśka
8 października 2016 20:51

Polecamy biuro nieruchomości ABC. Mieliśmy przyjemność współpracy z panią Beatą Parol w ramach sprzdaży mieszkania. Jej zaangażowanie i profesjonalizm sprawił ,że nasz lokal został sprzedany w krótkim czasie. Pozdrawiamy i życzymy samych zadowolonych klientów

Anastazja
5 września 2016 13:41

Jestem bardzo zadowolona z Pani obsługi. Mój cel został osiągnięty. Ma Pani Bardzo dobry kontakt z ludźmi, ma Pani empatyczne podejście do klienta. Wszystko przebiegło sprawnie i profesjonalnie. Będę Panią gorąco polecać innym

Bohdan
5 września 2016 13:30

Niespotykany styl bycia, otwartość, skuteczność i szybkość realizacji zlecenia/dwa tygodnie /gdzie największe firmy pośrednictwa nie mogły wykonać zlecenia przez rok. Jestem usatysfakcjonowany że tacy ludzie pracują w tej firmie jak pani Beata

Dora
29 sierpnia 2016 17:00

Gorąco polecam. Bardzo miło, szybko i profesjonalnie. Solidna firma. Pozdrawiam

Edyta
10 maja 2016 08:06

Praca z Panią Beatą to prawdziwa przyjemność. Profesjonalna obsługa, szybkość działania i to super podejście do klienta. Polecam z całego serca.

Łukasz
1 maja 2016 10:10

Sprzedaż mieszkania to jeden z większych stresów jakie mnie spotkały. Mnóstwo pytań, załatwiania, problemy które wydają się nie do pokonania bez marnowania pieniędzy i czasu. Umawianie notariusza na dogodny termin, szukanie klientów to tylko niektóre sprawy, które czekają na sprzedającego mieszkanie, a jeżeli do tego doliczymy jeszcze sprawy związane z kupnem innego mieszkania, które załatwiane są w tym samym czasie to mamy niezłą kumulację. Na skorzystanie z usług pośrednika nie chciałem się zgodzić bo można przecież wystawić mieszkanie w internecie i już mamy sprzedane mieszkanie. Jednak nie jest to takie proste jakby się mogło wydawać. Jeżeli chodzi o Panią Beatę to każda złotówka zainwestowania w usługi Pani Beaty była tego warta. Reasumując mój przydługi wpis. Jeżeli komuś zależy na czasie i nie chce błądzić jak dziecko we mgle to niech złapie Panią Beatę za rękę i na pewno bezpiecznie i szybko dotrze do celu.
Dziękujemy za czas i pozytywne załatwienie w tak krótkim czasie naszych spraw.

Ewa Tomasik
26 kwietnia 2016 23:01

Szczerze polecam biuro ABC dom. Profesjonalizm Pani Beaty Parol to nie tylko wiedza merytoryczna, lecz wieloletnie doświadczenie, dzięki któremu w bardzo krótkim czasie udało nam się znaleźć mieszkanie, spełniające nasze oczekiwania. Doskonała znajomość branży, płynny, kompleksowy przepływ informacji, przy tym żadnych, przykrych niespodzianek. Od początku pełne zrozumienie. Pani Beata idealnie dopasowała kilka, atrakcyjnych ofert do naszych potrzeb i oczekiwań, z pośród których wybraliśmy najwłaściwszą. Otrzymaliśmy wiele istotnych i trafnych, sankcjonowanych normami prawnym porad. Oszczędziliśmy mnóstwo czasu niezbędnego na znalezienie odpowiedniej oferty, czy skompletowanie dokumentów. Skrupulatnie sporządzona umowa przedwstępna nie pozostawiała nic do życzenia. Nieruchomość została sprawdzona pod względem prawnym. Nieoceniona była również pomoc w dopełnieniu kwestii notarialnej. Szczerze polecam !

Krzysztof
25 marca 2016 21:03

Jestem bardzo zadowolony z obsługi pani Beaty. Szybko sprzedała moją nieruchomość. Polecam 🙂

Aneta Pe
6 marca 2016 15:00

Polecam ABC Dom z czystym sumieniem. Mieliśmy przyjemność współpracować z Panią Beata. Bardzo miła osoba.